HOME / NASLOVNA STRANA
 
 

Jedinstvena prilika da uživate u odabranim specijalitetima pripremljenim od divlje morske ribe i plodova mora, koji će svakodnevno stizati iz jadranskih ribarskih mreža. Sveže ulove će po tradicionalnim receptima pripremati vrhunski kuvari sa primorja i kuvari „Sent Andree“ specijalizovani za pripremu morske ribe i plodova mora. Na trpezi našeg restorana naći će se najcenjenije vrste jadranske ribe: San Pier, zubatac, brancin, orada, kernja, škarpina, pagar, gof, lica... Pored divlje morske ribe u ponudi ce biti i škampi, gambori, hobotnice i bogata selekcija morskih školjki.

Sa našim kolegama sa primorja smo kreirali festivalski meni i pripremaćemo gratiniranu ribu, ribu u soli, ribu na žaru, ribu cepanu na pola i pečenu na ćumuru, brodet od četiri vrste ribe, bistru supu od grdobe, i raznovrsne specijalitete od plodova mora po dobro čuvanim receptima, dok će se u kotliću svakodnevno pripremati čorba od morske ribe po receptu starih jadranskih ribara...

Gastronomskom ugođaju će doprineti topla primorska atmosfera, mediteranska muzika, specijalne festivalske cene kao i promotivna ponuda vina.

 

 

HOME / NASLOVNA STRANA