• FESTIVAL MORSKIH SPECIJALITETA

    DANI ADE BOJANE

    11. NOVEMBAR - 11. DECEMBAR 2022.
  • FESTIVAL MORSKIH SPECIJALITETA

    DANI ADE BOJANE

    11. NOVEMBAR - 11. DECEMBAR 2022.

FESTIVAL MORSKIH SPECIJALITETA

"DANI ADE BOJANE"

11. novembar -
11. decembar 2022.
Tradicionalno u ovo doba godine renomirani riblji restoran “Sent Andrea“ organizuje festival izvornih morskih specijaliteta „DANI ADE BOJANE“.
Dani Jadrana

BOGATA PONUDA

Svakog dana na trpezu restorana "Sent Andrea" stizaće sveži ulovi lokalnih ribara sa ušća reke Bojane u jadransko more, koje će na tradicionalan način pripremati šefovi kuhinje ovog restorana i njihove kolege iz čuvenog restorana "Ćićkova čarda" sa Ade Bojane. Pored najcenjenijih vrsta morske ribe i plodova mora na trpezii restorana “Sent Andrea” naćiće se i brodet od jegulje, ulcinjske skakavice, lice, luc, gof... Tokom festivala sa zemunske obale Dunava širiće se morska atmosfera a goste će grejati čuvena riblja čorba pripremljena po dobro čuvanom receptu kulinarskih majstora sa Ade Bojane.
Festival "Dani Ade Bojane" svojim jedinstvenim konceptom svakako donosi ono najbolje što Ada u gastronomskom smislu nesebično daje. Zahvaljujući svom od civilizacije izolovanom položaju i jedinstvenom prirodnom ekosistemu, Ada Bojana je pravi raj za sve one koji cene kvalitetnu morsku ribu i plodove mora. Nadaleko poznata ponuda njenih restorana, sada je zahvaljujući manifestaciji „Dani Ade Bojane“ dostupna i Beograđanima.